Защо да изберете нас?

  • Защото сме различни.
  • Защото сме мобилни.
  • Защото обичаме работата си…

И затова сме по-добри.

Ние сме малка фирма, но с дълга история в областта на митническите услуги. Започнахме през 1999 г. с офис до МБ Горубляне – най-голямото по това време митническо бюро в София за обработка на товари, превозвани с камиони и контейнери.

През годините натрупахме много знания и опит в работата и си създадохме име на коректен и компетентен партньор пред клиентите и митническата администрация. Спечелихме много нови клиенти, чиито нужди наложиха освобождаване на пратки и товари и в други митнически учреждения.

Към днешна дата имаме коректни отношения и работим успешно с всички митници и митнически бюра в гр. София – Митница Аерогара София, МП Летище София – товари, Столична Митница, МБ София-Запад (Илиянци), МБ София-Изток (Кремиковци).

 

Влизането на България в ЕС (2007 г.) и закриването на МБ Горубляне, наложиха преосмисляне на приоритетите ни и търсене на нови начини за обслужване на клиентите, съобразно с крайната дестинация на техните товари.

Поради голямата отдалеченост на митническите учреждения в София и желанието ни да отговорим на нуждите на всички настоящи и бъдещи клиенти, ние преценихме, че поддържането на офис в близост до едно митническо учреждение би ограничило твръде много възможностите ни за бързо и качествено обслужване. Затова сега сме мобилни, работим с всички митници и можем да ви посетим на място в офиса, ако вашият казус изисква лична среща и по-продължително обсъждане или да комуникираме по имейл, телефон и чрез куриерски фирми за изпращане и получаване на документи и пратки.

Като малка фирма, но със сериозен опит и задълбочено познаване на нормативната база, ние имаме голямо предимство – можем да бъдем гъвкави и креативни, да съобразяваме и разрешаваме казусите ви своевременно и компетентно, и да освобождаваме товарите ви бързо и без усложнения.